Hesabım
    "The Boys" Yan Dizisi "Gen V" 2. Sezon Hazırlıklarına Şimdiden Başladı

    Dizinin ilk sezonunun 2023 içinde yayınlanması bekleniyor.

    Amazon Prime Video'nun sevilen dizisi "The Boys"a "Gen V" adında bir yan dizi geliyor. Dizinin ilk sezonunun yayın tarihi net olarak belli değil ama 2023 içinde yayınlanması bekleniyor. Henüz izleyici karşısına çıkmayan dizinin 2. sezonu için çalışmalar ise resmen başladı.

    Deadline'da yer alan habere göre, yürütücü yapımcı ve dizi sorumlusu Michele Fazekas, Amazon'un ilk sezonda ortaya çıkan işten memnun kalmasının üstüne yazar ekibini bir araya toplamak için hazır. Ayrıca Fazekas'ın ikinci sezonda dizi sorumluluğu görevini tek başına üstlenmesi bekleniyor. Çünkü ilk sezon için birlikte çalıştıkları Tara Butters ailevi nedenlerle sektöre ara verecek.

    "The Boys" ile doğrudan bağlantılı olacak "Gen V", Amerika'nın genç süper kahramanlara yönelik tek kolejinde, en iyi süper kahraman sözleşmelerini imzalamak için birbirleriyle rekabet etmek zorunda olan, bu sırada da fiziksel, cinsel ve ahlaki sınırlarını test eden rekabetçi genç Süperlerin hayatlarını ele alan saygısız, yetişkinlere yönelik bir dizi olarak tanımlanıyor.

    2023'ün En Çok Beklenen Dizileri

    The Boys çizgi roman serisindeki X-Men hicvi G-Men'den esinlenen dizinin oyuncu kadrosunda Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas ve Marco Pigossi yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top