Hesabım
    "You" 4. Sezondan İlk Fragman: İşler Tersine Dönüyor!

    Netflix "You" 4. Sezon 1. Kısımdan ilk fragmanı yayınladı.

    Netflix, 9 Şubat'ta 4. sezonuyla geri dönecek olan "You" dizisinden ilk fragmanı yayınladı. Bu sezonda, Penn Badgley'nin canlandırdığı Joe Goldberg için işler değişiyor, bu kez o hedef haline geliyor.

    Resmi fragman bizi, geçmişteki suçlarından kaçmak için üç sezon boyunca pek çok farklı takma ad alan takıntılı bir iz sürücü ve katil olan Joe Goldberg ile yeniden tanıştırıyor. New York'tan Los Angeles'a giden Joe şimdi kendini Londra'da Profesör Johnathan Moore olarak buluyor ve hayatını yeniden kurmaya çalışıyor. Londra'nın zengin ve ayrıcalıklı sosyal ortamına katılan Joe, 3. sezondaki Marienne (Tati Gabrielle) ile karşılaşır.

    Yeni hayatını yaşamaya çalışırken, bastırmaya çalışsa da eski "alışkanlıkları" alevlenmeye başlar. Ancak, "Eat The Rich Killer" olarak bilinen ve zenginleri hedef alan bir seri katil, Joe'nun peşine takıldığında, onun için işler beklenmedik bir yöne sürüklenir.

    "You" 4. sezon, iki kısım halinde yayınlanacak. 9 Şubat'ta başlayacak ilk kısımdan bir ay sonra, 9 Mart'ta sezonun ikinci yarısı Netflix'te olacak. Bu sezonda Badgley ve Gabrielle'e, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper ve Eve Austin gibi isimler eşlik ediyor.

    "You" 4. Sezon 1. Kısım 9 Şubat'ta Netflix'te!

    You
    You
    Vizyon tarihi 2018-09-09 | Dak.
    Diziler : You
    beraberinde Penn Badgley, Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie
    Üyeler
    3,8

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top