Hesabım
    Idris Elba "Luther: The Fallen Sun" ile Geri Dönüyor

    "Luther" dizisininn devam filminden ilk görseller yayınlandı.

    Netflix

    Idris Elba, BBC'de beş sezon boyunca canlandırdığı dedektif John Luther karakterine, bu kez uzun metraj bir filmle geri dönüyor. Netflix'te yayınlanacak olan "Luther: The Fallen Sun"dan hem John Luther karakterine hem de Andy Serkis'in canlandırdığı karaktere ilk bakış görselleri yayınlandı.

    Ciddi ve Seri Suçlar Birimi'nden sert DCI Luther, Elba'ya Screen Actors Guild ödülü ve Altın Küre kazandırdı. Dizi, yakında çıkacak olan filmin senaryosuna da imza atan olan Neil Cross tarafından yaratıldı ve yazıldı. Beşinci sezonun dört bölümünün yönetmenliğini yapan Jamie Payne, filmin yönetmenliğini de üstleniyor.

    Total Film

    "Luther", 2010 yılında BBC'de, Londra'nın en ahlaksız katillerini takip eden ve görüşmediği bir karısı olan parlak bir dedektif hikayesi olarak başladı. "Luther: The Fallen Sun"da, Luther'ı 2016'daki dizi finalinde bıraktığımız yerde bulacağız ancak film diziden bağımsız bir hikayeyi anlatacak. Luther bu kez, Andy Serkis'in hayat verdiği milyoner bir katil ile mücadele etmek zorunda kalacak.

    Total Film

    Filmin yayın tarihi henüz net olarak belli değil ancak Mart ayında Netflix'te izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top