Hesabım
    "Yellowjackets" 2. Sezondan Elijah Wood’lu İlk Görsel

    Sevilen dizinin 2. sezonunda Elijah Wood da rol alacak.

    Showtime

    Showtime'ın bir kadın futbol takımının uçak kazası geçirmesi ve sonrasında yaşadıklarını anlatan dizisi "Yellowjackets"in 2. sezonunda, oyuncu kadrosuna Elijah Wood da katıldı. Çekimleri devam eden diziden, Wood'un canlandırdığı Walter karakterini gösteren ilk görsel yayınlandı.

    Showtime

    Dizi ikinci sezonda da hem uçak kazası sonrasını hem de hayatta kalanların yetişkinliklerini göstererek iki farklı zaman çizgisini takip edecek. Sezon hakkında çok fazla detaya sahip değiliz ama Wood'un karakterinin bir amatör dedektif olduğunu biliyoruz.

    Walter’ın neden Christina Ricci'nin canlandırdığı Misty karakterinin yanında durduğu hakkında spekülasyon yapacak olursak, bu dedektif ikilisinin gidebileciği iki yol olduğunu söyleyebiliriz: Misty Walter’ı manipüle edebilir ya da belki o da Misty gibidir ve televizyonda gördüğümüz en çılgın dedektif ikilisini izleriz.

    Elijah Wood’un diziye katılacağı Ağustos sonunda belli olmuştu. Showtime Walter’ın düzenli bir kadro üyesi olmayacağını ama sezon boyunca dizide yer alacağını açıkladı. Yeni sezonda Wood'un yanı sıra, Lauren Ambrose (Servant), Jason Ritter (A Million Little Things), Nicole Maines (Supergirl), François Arnaud (Blindspot) ve Nia Sondaya (Truth Be Told) da dizide rol alacak.

    24 Mart’ta 2. sezonuyla geri dönecek olan "Yellowjackets"ın 3. sezonu için de şimdiden çalışılıyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top