Hesabım
    Robert Downey Jr. Yeni Dizisi İçin Tanınmaz Hale Geldi

    Park Chan-Wook imzalı "The Sympathizer" HBO'da yayınlanacak.

    Beyazperde

    Robert Downey Jr., Park Chan-Wook dizisi "The Sympathizer"ın setinde, tanınmaz halde görüntülendi. Viet Tanh Nguyen'in 2016 Pulitzer Ödüllü aynı adlı romanından uyarlanan dizi, bir casusluk gerilimi ve kültürler arası bir hiciv olarak tanımlanıyor.

    İki kez Oscar'a aday gösterilen aktör, en çok Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Tony Stark / Iron Man rolüyle tanınıyor. "Avengers: Endgame"den sonra seriden ayrıldığından beri Downey Jr., bu role rakip olacak bir başarıyı hemen yakalayamadı. MCU sonrası ilk rolü, Universal'a 50 - 100 milyon dolar arası bir kayıp yaşatan, kritik ve ticari bir başarısızlık olan 2020 tarihli "Dolittle" filmiydi. Son olarak, babası Robert Downey Sr. hakkındaki belgeselle büyük beğeni toplayan aktör, bu başarıyı sıradaki merak uyandıran projelerle devam ettirmek istiyor. Bunlardan biri de HBO'nun "The Sympathizer" dizisi.

    "Oldboy", "Decision to Leave" gibi filmlerin yönetmeni Park Chan-Wook'un dizi sorumlusu olduğu ve 7 bölümden dördünü yöneteceği "The Sympathizer"ın çekimleri şu anda Los Angeles'ta devam ediyor ve setten gelen ilk fotoğraflarda Robert Downey Jr., makyaj ve saç tasarımıyla birlikte tamamen canlandırdığı karaktere bürünmüş olarak görünüyor.

    New York Post

    Mini dizi, Vietnam Savaşı'nın son günlerinde Komünist güçler için casusluk yapan ve daha sonra Los Angeles'a sürgün edilerek burada Vietnamlı bir mülteci topluluğuna karışan yarı Fransız, yarı Vietnamlı bir adamı konu alacak. Oyuncu kadrosunda Sandra Oh, Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan ve Alan Trong dahil olmak üzere çoğunlukla Vietnamlı ve Vietnamlı-Amerikalı aktörler yer alıyor. Bir rapora göre Robert Downey Jr. diziden bölüm başına en az 2 milyon dolar kazanacak. Bu da onu televizyon tarihinin en çok kazanan aktörlerinden biri yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top