Hesabım
    "The Mandalorian" 3. Sezon Fragmanı Anakin Skywalker'ın Dönüşünü Hazırlıyor

    "The Mandalorian" 3. sezondan yeni bir fragman yayınlandı.

    "The Mandalorian"ın 3. sezonu için, Hayden Christensen'in Anakin Skywalker olarak yeni bir Star Wars cameosuyla dönüşünün ipucunu veren yeni bir fragman yayınlandı. Kısa süre önce yeniden bir araya gelen Din Djarin ve Grogu'nun yer aldığı fragman, küçük çocuğun üvey babası gibi bir Mandalorian olmaya karar verdiğini gösteriyor. Ancak görünüşe göre Grogu, Jedi Düzeni ile travmatik geçmişine geri dönüşler yaşamaya devam edecek.

    "The Mandolarian" 3. sezonuyla 1 Mart'ta Disney+'ta! Şimdi abone olmak için tıklayın...

    3. sezonun yeni fragmanında görüldüğü gibi, Grogu, ilk olarak Grogu'nun Luke Skywalker ile Jedi eğitimini bıraktığı "The Book of Boba Fett"te görülen değiştirilmiş N-1 Naboo yıldız savaşçısında Din Djarin ile maceraya atılıyor. Djarin, Mandalore'a yaptığı bir ziyaretle geçmişteki günahları için af dileyecek olsa da, görünüşe göre Grogu karanlık geçmişiyle boğuşmaya devam edecek. Bu, Anakin Skywalker'ın ortaya çıkması için fırsat yaratan, Order 66 olarak bilinen Jedi Tasfiyesi'nin kader gecesini de içeriyor.

    Yeni fragmanda Grogu, Anakin Skywalker ve klon birliklerinin Jedi Tapınağı'na saldırıp duvarlarının içindeki sayısız üyeyi katlettiğinde bir şekilde hayatta kaldığı, Order 66'ya yepyeni bir geri dönüş yaşıyor. Grogu bir şekilde kaçarken, The Mandalorian 3. sezondaki bu özel geri dönüşte, küçük çocuğu koruyan bir Jedi ekibi varken, başka biri diğer taraftan mühürlü bir kapıdan geçmeye çalışıyor. Bu, yeni İmparatorluğa hizmet eden basit bir klon asker timi olsa da, kapıları kesmek için ışın kılıçlarının kullanıldığı zamana çok benziyor.

    Anakin Skywalker, o kapının diğer tarafında olabilir ve izleyicileri, potansiyel olarak yakın zamanda yozlaşmış Jedi Şövalyesi'nin yepyeni bir cameosu bekliyor olabilir. Dahası, izleyiciler yakında, adı yeni konulan Darth Vader ve Grogu arasında yüz yüze bir karşılaşmaya da tanık olabilirler; bu, Star Wars kanonunda kesinlikle ileriye dönük güçlü bir anlam taşıyacak önemli bir an olacaktır.

    Hayden Christensen'in "The Mandolrian"a konuk olup olmayacağı bilinmiyor ancak Christensen olmasa bile, yozlaşmış Jedi'ların uzaktan görülmesi (veya sadece o mühürlü kapının arkasında olması) mümkün. Bunların hiçbiri olmasa bile yeni fragman, izleyicilerin 1 Mart'ta yayınlanacak yeni sezonla birlikte Grogu'nun Jedi Tasfiyesi'nden nasıl kurtulduğunu öğreneceklerini gösteriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top