Hesabım
    "Only Murders in the Building" 3. Sezona Meryl Streep Katıldı!

    Bu sezon ekipte Paul Rudd da var...

    .

    Üç Oscar ödüllü Meryl Streep, Hulu yapımı suç ve komedi dizisi "Only Murders in the Building" in üçüncü sezonunda yer alacak. Duyuru, dizinin yıldızı Selena Gomez tarafından paylaşılan bir Instagram videosuyla yapıldı. Streep'in konuk oyuncu olarak mı görüneceği yoksa yeni sezonun düzenli bir kadro üyesi mi olacağı bilinmiyor.

    Bu rol, Streep'in HBO'nun "Big Little Lies" dizisinin ikinci sezonundan bu yana ilk TV dizisi görünümü olacak. Aktris, en son HBO'nun “Angels in America” dizisindeki birden fazla rol için üç Emmy kazandı.

    "Only Murders in the Building", Yukarı Batı Yakası'ndaki Arconia adlı bir binanın komşuları olan Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) ve Mabel Mora'yı (Selena Gomez) konu alıyor. Rastlantıyla ve True Crime konusundaki tutkularıyla bir araya gelen bu tuhaf ekip, ilk iki sezonda binada işlenen cinayetleri çözüp kendi adlarını temize çıkarmayı başardılar.

    3. sezonda, Charles, Oliver ve Mabel, Ben Glenroy'u (Paul Rudd) kimin öldürdüğünü bulmaya çalışacak. Oyuncu kadrosunda 2. sezon finalinde, oynadığı karakterin sahnedeki ölümüyle dahil olan Paul Rudd, bu sezonda kadronun düzenli üyelerinden biri olarak karşımıza çıkacak.

    "Only Murders in the Building" ilk 2 sezonuyla Disney+'ta! Şimdi abone olmak için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top