Hesabım
    Oscar Ödüllü Rami Malek Yeni Projesinde Sinemanın Efsane İsimlerinden Birine Hayat Verecek

    Projenin yönetmenliğini ve yapımcılığını "The Batman" yönetmeni Matt Reeves üstleniyor.

    .

    Warner Bros. Television, sessiz sinema döneminin efsane ismi; oyuncu, yönetmen, senarist ve yapımcı Buster Keaton'ın hayatını mini dizi olarak uyarlamaya hazırlanıyor. Dizide Keaton'a Oscar ve Emmy ödüllü Rami Malek hayat verecek. Projenin yönetmen koltuğunda ise son olarak "The Batman"i yöneten Matt Reeves var. Reeves aynı zamanda 6th & Idaho Productions adlı yapım şirketiyle dizinin yapımcılığını da üstleniyor.

    Annesi ve babası vodvil oyuncusu olan Buster Keaton, 1895 yılında Kansas'ta doğdu. İlk olarak 1917 yılında komedyen yönetmen Roscoe 'Fatty' Arbuckle'ın filmi "The Butcher Boy"da rol aldı. Daha sonra Arbuckle ile 15 kısa filmde daha çalıştı.

    1920'den itibaren uzun metraj filmlerde rol alamaya başlayan Keaton, kendine has fiziksel komedi tarzı, donuk yüz ifadesi ve büyük gözleriyle ikonikleşti. "Sherlock Jr.", "The Cameraman", "The General" gibi filmleriyle sinema tarihine geçen Buster Keaton her ne kadar Charlie Chaplin'in gölgesinde kalmış olsa da sessiz sinema döneminin önde gelen isimlerinden biri olarak hafızalara kazındı.

    2022 yılının başlarında Deadline, 20th Century Fox'un James Mangold'un yöneteceği bir Buster Keaton filminin geliştirme aşamasında olduğunu duyurmuştu. Ancak sonrasında bu projeyle ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top