Hesabım
    HBO Max, Yeni "Gossip Girl" Dizisini İptal Etti

    Yapımcısı Josh Safran diziye yeni bir ev arıyor.

    HBO

    HBO Max'in son zamanlarda iptal ettiği yapımlara bir yenisi daha eklendi. "Gossip Girl" dizisinin yeni versiyonu, 26 Ocak'ta ikinci sezon finalini yapacaktı ancak HBO'nun kararına göre bu şimdilik dizinin finali olacak gibi görünüyor. Yayın devi "Gossip Girl"ü 3. sezon için yenilemeyecek.

    Yeni "Gossip Girl", Cecily von Ziegesar'ın çok satan romanlarından ve Stephanie Savage ile Josh Schwartz tarafından geliştirilen orijinal CW dizisinden yola çıkarak Joshua Safran tarafından geliştirildi. Savage ve Schwartz, dizi sorumlusu Safran ile birlikte yeniden başlatmanın yapımcılığını da üstlendi.

    Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind gibi isimlerin rol aldığı dizi orijinal "Gossip Girl" dizisinden 8 yıl sonrasında geçiyor. Dizi 2021'de prömiyer yapmış ve o dönemde, HBO Max'in en çok izlenen orijinal yapımı olarak 2. sezon onayını da hemen almıştı. Başta gelen olumsuz eleştirileri telafi etmeye başlasa da iptal kararını durduramadı.

    HBO Max yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bizi Yukarı Doğu Yakası'na ve Constance Billard'daki tüm skandallara geri götürdükleri için dizi sorumlusu/sorumlu yapımcı Joshua Safran ve sorumlu yapımcılar Stephanie Savage ve Josh Schwartz'a çok müteşekkiriz. Gossip Girl'ün üçüncü sezonunda ilerlemiyor olsak da, bu dizinin yeni bir izleyici kitlesine sunduğu baştan çıkarıcı aşk üçgenleri, hesaplı arkadan bıçaklama ve kusursuz moda için onlara teşekkür ediyoruz."

    Joshua Safran, dizinin iptal edildiğini sosyal medya üzerinden doğruladı ve şu anda yeni sezon için yeni bir platfrom arayışında olduğunu dile getirdi. Safran Twitter'dan yaptığı açıklamada "Şu anda başka bir ev arıyoruz, ancak bu iklimd,e bu zorlu bir mücadele olabilir ve bu yüzden eğer bu sonsa, en azından en yükseklere çıktık." dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top