Hesabım
    Adım Farah Dizisinden İlk Kare: Engin Akyürek & Demet Özdemir

    Çok yakında FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Adım Farah dizisinin afiş setinden ilk kare Engin Akyürek ve Demet Özdemir’den geldi.

    FOX

    Çekimleri geçen hafta başlayan, sezonun iddialı dizilerinden ve güçlü oyuncu kadrosu ile şimdiden adından söz ettirmeye başlayan “Adım Farah”ın başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Demet Özdemir, dizinin afiş çekimini gerçekleştirdiler. Oyuncular, hayranlarını daha fazla bekletmek istemeyerek, setten ilk kareyi paylaştılar.

    Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimlerin yer aldığı dizi, ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın hikayesini anlatıyor. İstemeden bir cinayete şahit olan Farah, aynı gece Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile tanışır ve ikilinin kesişen hayatları sonsuza dek değişir.

    Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği “Adım Farah”ın yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un birlikte kaleme aldıkları “Adım Farah”, yakında FOX’ta.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top