Hesabım
    "The Office" Yıldızı Rainn Wilson'dan Aksiyon Komedisi Geliyor!

    "Code 3" adlı filmde başrolleri Rainn Wilson ve Lil Rel Howery paylaşacak.

    .

    Rainn Wilson ve Lil Rel Howery, Wayfarer Studios ve Circle of Confusion'ın aksiyon - komedi filmi "Code 3"nin hem başrollerini hem de yapımcılığını üstlenecekler. Christopher Leone tarafından yönetilecek olan film, fazla çalışan ve düşük maaş alan iki acil tıp teknikerinin bir gününü konu anlatacak.

    Çalışma partneri olan ikiliden biri, işi yüzünden o kadar tükenmiş hisseder ki kendisini istifa etmeye zorlar. Ancak öncelikle yerine geçecek kişiyi eğitmesi için son kez 24 saatlik bir nöbete çıkması gerekir. Sağlık görevlisinin işteki bu son görevinde başına gelebileceklerin bir sınırı yoktur...

    Filmin senaryosu, kendisi de eski bir paramedik olan Patrick Pianezza ve yönetmen Christopher Leone tarafından yazıldı. Çekimler önümüzdeki ay Los Angeles'ta başlayacak. Oyuncu kadrosunda başka hangi isimlerin olacağı şimdilik bilinmiyor.

    En çok "The Office" dizisinde canlandırdığı Dwight Schrute karakteriyle tanınan Rainn Wilson, son olarak "Weird: The Al Yankovic Story" filminde rol aldı. Lil Rel Howery ise "Get Out", "Free Guy" ve "Bird Box" filmleriyle tanınıyor. Dram, korku ve gerilim gibi farklı türlerde de rol alan iki oyuncu da genel olarak komedi yapımlarıyla öne çıkıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top