Hesabım
    "Percy Jackson and the Olympians" Dizisine John Wick Transferi!

    Disney+ dizisinin Zeus ve Poseidon aktörleri bulundu.

    Disney+

    "John Wick" ve "Bosch" aktörü Lance Reddick, Disney+'ın "Percy Jackson and the Olympians" dizisine Zeus rolüyle dahil oldu. Dizideki Poseidon karakterini ize "Black Sails" ve "Lost inn Space" oyunucusu Toby Stephens üstlenecek.

    Rick Riordan'ın popüler gençlik edebiyat serisine dayanan ve ilhamını Yunan mitolojisinden alan dizinin başrolünü, Netflix'in "The Adam Project" filminin yıldızı Walker Scobel üstlenecek. 12 yaşındaki Percy Jackson, Yunan tanırısı Poseidon'un oğlu olduğunu öğrenir ve yarı tanrılar için olan özel eğitim kampında bir kahramana dönüşür...

    Dizide Yunan mitolojisinden başka karakterler de yer alıyor. Hades'i Jay Duplas, Hermes'i Lin-Manuel Miranda, Hephaestus'u Timothy Omundson, Medusa'yı Jessica Parker Kennedy, Echidna'yı ise Suzanne Cryer canlandırıyor.

    Dizinin çekimleri yaz aylarında Vancouver'da başlamıştı ve yakında tamamlanması bekleniyor. Percy Jackson romanları daha önce sinemaya da uyarlanmıştı ama filmlerin aksine diinin kitaplara daha uygun ilerleyeceği belirtiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top