Hesabım
    Phoebe Waller-Bridge, Amazon İçin 2 Dizi Hazırlıyor: "Tomb Raider" ve Cehennem Hikayesi "Sign Here"

    Senarist ve oyuncu Phoebe Waller-Bridge, Amazon ile olan anlaşmasını yeniledi.

    .

    Adını büyük oranda "Fleabag" dizisiyle duyuran, Emmy ödüllü Phoebe Waller-Bridge, şu anda bir yandan Harrison Ford'un ikonik rolüne döndüğü Indiana Jones serisinin 5. filmi "Indiana Jones and the Dial of Destiny" ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor, bir yandan da gelecek iki yeni dizi projesiyle hayranlarını sevindiriyor.

    "Killing Eve" dizisinin de yaratıcısı olan başarılı isim, Amazon ile olan anlaşmasını yeniledi ve Prime Video'da yayınlanacak "Tomb Raider" dizisinin senaryosunu yazmaya hazırlanıyor. Waller-Bridge aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek, ancak ana karakter Lara Croft'u canlandırıp canlandırmayacağı henüz bilinmiyor. Tomb Raider oyununun önceki film uyarlamalarında bu karaktere Angelina Jolie ve Alicia Vikander hayat vermişti.

    Phoebe Waller-Bridge'in Amazon için hazırlayacağı diğer diziyse roman uyarlaması bir kara komedi olacak. Claudia Lux tarafından yazılan "Sign Here" adlı roman, cehennemde masa başı bir işte çalışan bir adamın terfi arayışını ve cehennem bürokrasisini anlatıyor.

    Phoebe Waller-Bridge'in Indiana Jones'un üvey kızına hayat verdiği "Indiana Jones and the Dial of Destiny" 30 Haziran 2023'te sinemalarda!

    Indiana Jones ve Kader Kadranı
    Indiana Jones ve Kader Kadranı
    Vizyon tarihi 30 Haziran 2023 | 2s 34dk
    Yönetmen James Mangold
    beraberinde Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen
    Basın
    3,8
    Üyeler
    3,9
    Beyazperde
    3,0

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top