Hesabım
    TOD’un Yeni Dizisi "Sarmaşık Zamanı"dan İlk Afiş ve Teaser!

    Merakla beklenen dizi Sarmaşık Zamanı, afiş ve teaser’ını aynı anda izleyicinin beğenisine sundu.

    Merak uyandıran hikayesi ve güçlü kadrosuyla dikkatleri çeken TOD'un yeni dizisi "Sarmaşık Zamanı "dizisinin çekimleri İstanbul’da devam ediyor. Henüz ne zaman yayınlanacağı belli olmayan diziden ilk teaser ve afiş paylaşıldı.

    Yapımcılığını duayen isim Faruk Turgut’un üstlendiği, Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosu Savaş Korkmaz tarafından kaleme alınan Sarmaşık Zamanı’nın başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’ya, Emre Karayel, Emel Çölgeçen, Özgür Emre Yıldırım, Müge Bayramoğlu, Fatih Berk Şahin ve Tilbe Saran eşlik ediyor.

    Mutlu bir evliliği ve sevdiği bir işi olan Ezgi, bir gün karşısına çıkan bir yabancının söyledikleriyle inandığı her şeyi sorgulamaya başlar. Kocası Kerem, gerçekte nasıl bir insan? Görünüşte mutlu olan evlilikleri belki de dağılmanın eşiğinde. Ezgi, duyduklarına mı, gördüklerine mi, yoksa hissettiklerine mi inanması gerektiğini bilmez. Sorgulamalarının sonucunda Ezgi, kendini bir karakolda bulur. Kerem, bir kadını öldürmüş olabilir mi?

    TOD'un merakla beklenen yeni dizisi Sarmaşık Zamanı, Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesindeki 20 ülkenin tamamında aynı anda yayınlanacak.

    Sarmaşık Zamanı çok yakında TOD'da.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top