Hesabım
    "Dexter: New Blood" İptal Edildi, Genç Dexter'ı Anlatan Yeni Dizi Geliyor!

    Showtime, hit dizisi Dexter'ı bırakmayı düşünmüyor.

    Showtime

    2021 Kasım'ında Showtime, hit dizisi "Dexter"ı 10 bölümlük yeni bir dizi olan "Dexter: New Blood" ile yenileyerek izleyiciyle buluşturdu. İlk sezonun ardından ikinci bir sezon olacağına dair söylentiler hiçbir zaman doğrulanmadı ve şimdi, TVLine'ın duyurduğuna göre "Dexter: New Blood" için ikinci sezon şansı tamamen öldü.

    Ancak Showtime, Dexter'dan ümidini kesmedi, karakterin gençliğini merkeze alan ve yeni hikayeler keşefeden yeni bir prequel dizisi için hazırlıklar başladı. TVLine'a göre bu proje henüz yolun çok başında ve resmi bir açıklama da yapılmadı ama Showtime gerçekten de Dexter evrenini büyütmek istiyorsa üstünde çalışabileceği çok fazla materyal var.

    Orijinal dizideki, küçük Dexter ve kardeşi Brian'ın yaşadığı nakliye konteyneri olayı, Dr. Vogel'in getirdiği ifşaatlar ve diğer geri dönüşler prequel dizisine sağlam başlangıç ​​noktaları sunabilir.

    Büyük bir hayran kitlesine sahip olan "Dexter" ilk olarak 2006'da çıkış yaptı ve 2013'e kadar sekiz sezon boyunca sürdü. Miami Metro PD'de kan sıçraması analisti olan ve boş zamanlarında kendisi de seri cinayetler işleyen Dexter Morgan'ı, "Dexter: New Blood" için de rolüne geri dönen Michael C. Hall canlandırdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top