Hesabım
    Netflix'ten "Sıcak Kafa" İçin Şaşırtan Karar!

    "Sıcak Kafa" dizisi devam edecek mi?

    Netflix

    Netflix'in 2 Aralık'ta yayınlanan distopik bilim kurgu dizisi "Sıcak Kafa" ilk sezonun ardından iptal edildi. Haberi Şevket Çoruh duyurdu, Netflix henüz resmi bir açıklama yapmadı.

    Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihine bulaşarak yayılan bir salgını konu alan "Sıcak Kafa", Mert Baykal tarafınan yönetildi. Sekiz bölümden oluşan hikâyenin yapımcılığını Timur Savcı üstlenirken, senaryoyu Mert Baykal, Zafer Külünk, Gökhan Şeker ve Müjgan Ferhan Şensoy kaleme aldı.

    "Sıcak Kafa"nın yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Osman SonantŞevket ÇoruhHazal SubaşıTilbe SaranKubilay TunçerÖzgür Emre YıldırımGonca VuslateriZerrin SümerYetkin DikincilerHakan GerçekErdem AkakçeBarış YıldızArda AnaratFurkan KalabalıkŞebnem HassanisoughiCüneyt Uzunlar ve Haluk Bilginer gibi yıldız isimler yer almıştı.

    Dizinin hayranları heyecanla ikinci sezonu beklerken, dizide Anton karakterine hayat veren Şevket Çoruh yeni sezonun çekilmeyeceğini Twitter hesabından açıkladı. "Çok abuk bir ayrılık oldu. Bilsem bu kadar sıkı dostluk kurmazdım.Kısa sürdü yoldaşlığımız. Kendine iyi bak Anton." diyen Çoruh, "2. sezon yok mu yani?" diyen bir kullanıcıya "Yok" yanıtını verdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top