Hesabım
    Harrison Ford ve Helen Mirren'li "1923" 2. Sezon Onayını Aldı

    "Yellowstone" spinoff dizisi 2. sezonla devam edecek...

    Paramount+

    Paramount+, efsanevi aktörler Harrison Ford ve Helen Mirren'in rol aldığı Taylor Sheridan'ın "Yellowstone" spinoff dizisi "1923"ün ikinci sezonunun siparişini verdi.

    İlk olarak Ekim ayında belirtildiği gibi, Sheridan diziyi ilk başta, diğer "Yellowstone" spinoffu "1883" gibi, tek seferlik bir dizi olarak tasarlamıştı. Ancak diziyi yazdıktan sonra, bu döneme dair paylaşacak o kadar çok hikayesi olduğunu fark etti ki, diziyi her biri sekiz bölümden oluşan iki sezona ayırmayı seçtiler.

    Paramount+'ın 2. sezona yeşil ışık yakıp yakmayacağı, ilk sezonun nasıl performans gösterdiğine bağlı olacaktı ancak dizi ABD'de şimdiye kadar en çok izlenen Paramount+ prömiyerine imza attığı için, bu onayın geleceği ilk bölümden belli oldu. "1923"ün ilk bölümü 7.4 milyon izleyiciyi çekmişti.

    "1923" 20. yüzyılın başlarındaki Batı'yı keşfederken; pandemilerin, tarihi kuraklığın, yasak döneminin ve Büyük Buhran'ın, Dutton'ların ev dediği sınırı rahatsız ettiği bir dönemi izleyiciye aktarıyor. Dizide Harrison ford ve Helen Mirren'ın yanı sıra Brandon Sklenar, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves, Julia Schlaepfer and Jerome Flynn gibi isimler rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top