Hesabım
    George Clooney, Uluslararası Casusluk Dizisi "The Department"ı Yönetmeye Hazırlanıyor

    "The Department" adlı gerilim dizisi Fransız "Le Bureau des Legendes" dizisinden uyarlanacak.

    .

    George Clooney bir sonraki yönetmenlik görevini belirledi. Daha önce "Confessions of a Dangerous Mind", "Good Night, and Good Luck.", "The Ides of March" gibi filmleri yöneten Clooney, "Unscripted" ve "Catch-22" dizilerinde de yönetmenliği üstlenmişti.

    Oscar'lı oyuncu şimdi, Showtime'ın casus gerilimi dizisi "The Department"ı yönetecek ve aynı zamanda Smokehouse Pictures çatısı altında dizinin baş yapımcılığını da üstlenecek.

    "The Department", beş sezon boyunca yayınlanan ve küresel çapta beğeni toplayan Fransız drama dizisi Le Bureau des Legendes'ten (Efsaneler Bürosu) uyarlanıyor. Orijinal dizi Fransa'nın başlıca dış güvenlik servisi içindeki ajanların günlük yaşamlarına ve görevlerine odaklanıyor.

    Gizli ajanların eğitimi ve idaresinden sorumlu bu büronun ajanlarının görevi, Fransız çıkarları olan bölgelerde uzun vadeli görevlerde yıllarca sahte kimlikler altında yaşayarak, iyi istihbarat kaynaklarını tespit etmek ve işe almak. Showtime uyarlaması da aynı olay örgüsünü devam ettirecek.

    Showtime ve Paramount Media Başkanı ve CEO'su Chris McCarthy, dizinin "Büyük 'Homeland' geleneğini takip edeceğini" söyledi. İsrail yapımı "Prisinoers of War" dizisine dayanan "Homeland" Showtime kablo ağında 8 sezon yayınlandı ve çok büyük beğeni topladı.

    McCarthy, "Homeland'in küresel casusluğu yeni zirvelere çıkarması gibi, 'The Department' da ulusa ve dünyaya yönelik varoluşsal tehditlerle savaşırken kendi şeytanlarıyla mücadele eden karmaşık karakterlerle, izleyicileri entrika ve hile dolu bir dünyanın daha da derinlerine götürecek," diye ekledi. Dizinin oyuncu kadrosuna dair bir bilgi henüz paylaşılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top