Hesabım
    "The Boys" Yıldızı Antnoy Starr, Deprem Bölgeleri İçin Yardım Kampanyası Başlattı

    Jamie Lee Curtis de deprem bölgesine yardım çağrısında bulundu...

    Prime Video

    6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ın yanı sıra Suriye'de de büyük yıkıma ve sayısı on binleri bulan ölümlere karşı dünyaca ünlü isimler de kayıtsız kalmadı.

    Türkiye ve Suriye'ye baş sağlığı dileyen, destek mesajları gönderen isimlerin ardından, Prime Video'nun "The Boys" dizisindeki Homelander karakteriyle tanınan Yeni Zelandalı oyuncu Antony Starr, deprem bölgelerine yarım için Instagram hesabı üzerinden bağış kampanyası başlattı.

    .

    Starr'ın destek verdiği kampanyada hedeflenen yardım tutarının neredeyse tamamına ulaşıldı. Kampanyanın açıklama metninde şu ifadeler yer alıyor:

    Üzücü son dakika haberi, lütfen hayatta kalanlar için dua edin, bunu paylaşın ve kurbanlara yardım etmek için yeni bağış toplama etkinliğimize bağışta bulunun!

    Türkiye ve Suriye'deki kurtarma ekipleri, yalnızca Türkiye'de 3000'den fazla binanın yıkıldığı, en az 3000 kişinin ölümüne, 15.000'den fazla kişinin yaralanmasına yol açan ve zaten savaş, mülteci krizi, derin ekonomik sıkıntılar ve neredeyse dondurucu soğuklarla harap olan bölgede yeni bir insani felaketin hayaletinin ortaya çıkmasına neden olan güçlü bir depremin ardından, hayatta kalanları bulmak için çaresizce molozları tarıyor. @karmagawa olarak kurbanlara yiyecek, barınak ve tıbbi bakım sağlamaya yardımcı olmak için birkaç hayır kurumuyla koordineli çalışıyoruz ama sizin de yardımınıza ihtiyacımız var, bu yüzden lütfen hayatta kalanlar için dua ederken bize katılın, yeni bağış toplama etkinliğimize bağışta bulunun, hep birlikte çalışalım bu zor durumdaki topluluklara hemen yardım edin!

    .

    Ünlü oyuncu Jamie Lee Curtis de Instagram hesabından, depremin simgesi haline gelen Kahramanmaraş'lı babanın vefat eden 15 yaşındaki kızının elini bırakmadığı fotoğrafı paylaşarak yardım çağrısında bulundu.

    Curtis "En korkunç gerçek" başlığıyla paylaştığı fotoğrafa Unicef, Sınır Tanımayan Doktorlar gibi yardım kuruluşlarının yanı sıra, kurucusu olduğu ve gelirlerin yardım kampanyalarında kullanıldığı My Hand In Yours şirketini de etiketleyerek "Bu bir ticaret çağrısı değil. Bu bir şefkat ve cömertlik çağrısı ve yardım etmenin birçok yolu var ve benim küçük şirketim, kritik derecede hasta ve yaralı çocukları tedavi etmeye ve iyileştirmeye yardımcı olmak için tasarlanmış bir şirket." ifadelerinde bulundu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top