Hesabım
    Netflix'in İptal Ettiği "Uncoupled" Showtime'da Devam Edecek

    Showtime, Neil Patrick Harris başrollü komedi dizisini canlandırma kararı aldı.

    Netflix

    Netflix'in Neil Patrick Harris liderliğindeki komedi dizisi "Uncoupled"ı iptal etmesinden bir ay sonra Showtime, ikinci sezon siparişiyle diziyi canlandırmayı seçti.

    "Uncoupled", Showtime ile birlikte Paramount Global'in bir parçası olan MTV Entertainment Studios tarafından üretiliyor. Bu nedenle, dizi esasen evine dönüyor ve kablo yayıncısının dizinin yeterince iyi performans göstermesi durumunda ikinci sezonun da ötesine geçme planları olduğu bildiriliyor.

    Bu haber, Showtime'ın "Ripley" dizisinin Netflix'e geçmesinin duyurulmasından hemen sonra geldi. Patricia Highsmith tarafından yazılan "The Talented Mr. Ripley" romanına dayanan sınırlı dizinin başrolünü Andrew Scott (Sherlock, Fleabag) üstleniyor.

    Sekiz bölümlük dizinin Netflix'e taşınması için anlaşma henüz tamamlanmadı ancak yakın zamanda gerçekleşmesi bekleniyor. Dizinin çekimleri geçtiğimiz yıl tamamlanmıştı, şu anda post prodüksiyon aşaması devam ediyor.

    Showtime ve Netflix arasındaki bu iki anlaşma birbirinden bağımsız ilerliyor. "Uncoupled" dizisinin yaratıcısı Darren Star'ın, Netflix 13 Ocak'ta iptal kararını açıklamadan önce, diziyi Showtime'a taşıma girişimlerinde bulunduğu biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top