Hesabım
    Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı "Aile" Dizisi Ertelendi mi?

    "Aile" ne zaman başlayacak?

    Ay Yapım

    Show TV'nin başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı yeni dizisi "Aile"nin 14 Şubat Salı akşamı yayınlanmaya başlayacaktı. Ancak geçtiğimiz hafta başında Kahmaranmaraş'ta meydana gelen depremlerin, Kahramanmaraş ve çevre illerde yarattığı büyük yıkım ve binlerce ölümün ardından, dizinin yayın tarihi ertelendi.

    Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği "Aile"nin oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yanı sıra Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer rol alıyor.

    Kıvanç Tatlıtuğ'un köklü Soykan ailesinin başındaki Aslan karakterine, Serenay Sarıkaya’nın ise psikolog Devin karakterine hayat vereceği dizi, Aslan ve Devin'in tanışmasıyla birlikte aile içinde değişen dengeleri ve "aile" kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor. Nejat İşler, Aslan'ın abisi Cihan; Canan Ergüder ablası Leyla karakterine hayat verirken, Nur Sürer de anneleri Hülya Soykan karakteriyle izleyici karşısına gelecek.

    "Aile" dizisinin yeni başlangıç tarihi için net bir açıklama yapılmadı ancak Şubat ayı sonunda başlayacağı tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top