Hesabım
    "The Boys" 5. Sezona Yeşil Işık Yakıldı

    Dizinin yaratıcısı Eric Kripke, 4. sezonun son olmadığını açıkladı.

    Prime Video

    Sosyal medyada tartışılan bir dizi hayran spekülasyonunun ardından, "The Boys" dizi sorumlusu Eric Kripke, dizinin dördüncü sezonunun muhtemelen son sezon olmayacağını belirten bir açıklama yaptı.

    Amazon Prime Video'nun süper kahraman hikayelerini hicveden, sevilen dizisinin dördüncü sezon çekimlerinin Ağustos ayından bu yana devam etmekte olduğu Toronto'da olduğunu söyleyen bir tweet atan Kripke, sezon finalini yönetmeye hazırlanıyor. Kripke daha önce, dördüncü sezonun son bölümünün Jessica Chou ve David Reed tarafından kaleme alınan "Suikast Koşusu" (Assassination Run) olduğunu açıklamıştı.

    The Boys Spin-off'u "Gen V"ye İlk Bakış!

    Kripke, "Suikast Koşusu" bölümünün dizinin final bölümü olarak tasarlanmadığını açıkça belirterek şu açıklamayı yaptı: "4. Sezon finalini hazırlamak ve yönetmek için buradayım. Hayır, dizi finali değil, devamı gelecek.” Beşinci sezonla ilgili henüz resmi bir duyuru yapılmadı, ancak Kripke bunun olacağından oldukça emin görünüyor.

    "The Boys" 4. sezonun yayın tarihi henüz bilinmiyor ancak diğer sezonlar çekimleri başlamasından 14 - 16 ay sonra yayınlandığı için, yeni sezonun da en erken 2023 sonunda ya da 2024'ün başlarında prömiyer yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top