Hesabım
    Rachel Weisz Başrollü Gerilim Dizisi "Dead Ringers" Ne Zaman Başlayacak?

    David Cronenberg imzalı klasik body horror filmi Amazon tarafından diziye uyarlandı.

    Prime Video

    Amazon Prime Video, David Cronenberg imzalı 1988 yapımı aynı adlı filmden uyarlanan yeni dizisi "Dead Ringers"tan bir dizi fotoğraf paylaşarak yayın tarihini duyurdu. Altı bölümlük dizi 21 Nisan'da prömiyer yapacak.

    Orijinal "Dead Ringers" filminde başrolü Jeremy Irons üstlenmişti ve kısır kadınlara etik açıdan sorgulanabilir prosedürler uygulayan ve aynı kadınla (Genevieve Bujold) ilişki yaşayan ikiz jinekologlara hayat vermişti. Dizi uyarlamasında ikiz doktorların cinsiyeti kadın olarak değiştirildi.

    Prime Video

    Rachel Weisz, Elliot ve Beverly Mantle karakterlerine hayat vermesinin yanı sıra dizinin yürütücü yapımcılığını da üstleniyor. Elliot ve Beverly hayatlarındaki her şeyi: uyuşturucuları, sevgilileri ve tıp etiğinin sınırlarını aşmak da dahil olmak üzere tüm uygulamalara meydan okuma arzularını paylaşıyorlar.

    Prime Video

    "Succession", "Normal People", "The Wonder" gibi yapımların senaryolarına imza atan Alice Birch'in imzasını taşıyan "Dead Ringers"ta ayrıca Britne Oldford, Michael Chernus, Jennifer Ehle ve Emily Meade rol alıyor.

    Prime Video
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top