Hesabım
    "Shadow and Bone" 2. Sezona İlk Bakış

    "Shadow and Bone" 2. sezonuyla 16 Mart'ta Netflix'te!

    Netflix

    Netflix, "Shadow and Bone" dizisinin yaklaşan 2. sezonu için yeni bir teaser yayınlayarak hayranları heyecanlandırdı. Fantastik gençlik edebiyatı serisinden uyarlanan dizinin yeni sezonu 16 Mart'ta platformda olacak.

    Sevilen dizi, Netflix'te ilk kez 23 Nisan 2021'de yayınlandı. Grishaverse kitap serisi gibi, dizi de Grisha olarak bilinen elementleri kontrol etmek için büyülü yeteneklere sahip insanların olduğu bir fantezi dünyasında geçiyor. ve Shadow Fold'daki ölümcül yaratıkları yok etme gücüne sahip olan, kehanet edilen Güneş Çağırıcısı olduğunu keşfeden genç yetim Alina Starkov'u (Jessie Mei Li) takip ediyor.

    İlk sezon ayrıca, Kaz Brekker (Freddy Carter) liderliğindeki bir hırsız çetesi olan Kargaları takip eden Bardugo'nun Six of Crows hikayesini de birleştiriyor. Kargalar, hayatlarını tersine çevirmek için tehlikeli bir işe girişirler, ancak işler planladıkları gibi gitmez.

    Yeni teaser, The Darkling olarak da bilinen General Kirigan'ın (Ben Barnes) dönüşünü ortaya koyuyor. Klipte The Darkling, ilk sezondaki olayların ardından korkunç dönüşünü duyururken, yanında her şeyi yok etmeye hazır gibi görünen yeni gölge arkadaşlarıyla geliyor. Bir gölge çağırıcı olan Karanlıklar Efendisi, Shadow Fold'un ve sürüde yaşayan kötülüğün yaratıcısı olduğu ortaya çıkana kadar İkinci Ordu'nun Generaliydi.

    The Darkling'in dönüşü Grishaverse karakterleri için korkutucu olsa da, dizinin hayranları için heyecan verici. Netflix daha önce, Genya'nın sıkıntılı göründüğü ve Alina ve Mal'ın bir gemide olduğu bazı görüntüler yayınlamıştı. Ayrıca 2. sezonun Grisha üçlemesinin son iki bölümü olan "Siege and Storm" ve "Ruin and Rising" kitaplarını kapsayacağı da ortaya çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top