Hesabım
    "You" 4. Sezon 2. Kısımdan İlk Fragman Yayınlandı

    "You" 4. sezonun ikinci yarısıyla 9 Mart'ta geri dönüyor.

    Netflix'in sevilen dizisi "You" ilk kez 4. sezonunda iki part olarak yayınlanıyor. Dizinin yeni sezonunun beş bölümden oluşan ilk kısmı geçtiğimiz hafta platformda yerini aldı. Netflix bugün, 9 Mart'ta izleyiciyle buluşacak olan 2. kısmın fragmanını yayınladı.

    Sezonun ilk bölümünde Penn Badgley'nin canlandırdığı Joe Goldberg'in Londra'ya taşındığını gördük. Cinayet günlerini geride bırakmaya yemin etmesine rağmen, Joe Londra'daki yeni ve gösterişli arkadaş grubunun üyeleri ölmeye başladığında kendini başka bir gizemin merkezinde buldu.

    İkinci kısım fragmanı, ilk kısımdaki cinayetlerin hız kesmeden devam edeceğini gösteriyor ve Joe'ya sadece bir arkadaş aradığını söyleyen Rhys (Ed Speleers) ile Joe arasındaki rekabeti canlandırıyor. Hepimizin çok iyi bildiği gibi, gerilim dizilerinde kimse söylediği gibi değildir ve Rhys de buna bir istisna değil.

    Görünüşe göre Rhys, Joe için eğlenceli bir düşman olacak çünkü canı ne isterse yapıyor ve söylediği her cümlede alaycılığını vurguluyor. Fragman ayrıca Victoria Pedretti'nin, Joe'nun zehirlenmiş olan ve geçen sezonun sonunda çifte cinayetle suçlanan görüşmediği karısı Love Quinn olarak geri döneceğini gösteriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top