Hesabım
    Jodie Turner-Smith "Sex Education" 4. Sezona Katıldı

    Netflix'in Sex Education dizisi yaklaşan dördüncü sezonu için heyecan verici yeni bir ismi daha kadrosuna aldı.

    .

    Dün geceki BAFTA ödül töreninde Variety ile konuşan Jodie Turner-Smith Netflix'in sevilen dizisi "Sex Education"ın bu yıl içinde yayınlanması planlanan dördüncü sezonunda rol aldığını açıkladı.

    Son dönemde Colin Farrell ile birlikte rol aldığı "After Yang" ve Noah Baumbach imzalı "White Noise" filmleriyle izleyici karşısına çıkan Turner-Smith, "Sex Education" kadrosuna katılmasının, dizinin yıldızı Ncuti Gatwa'nın kendisini kişisel olarak arayıp davet etmesiyle olduğunu vurguladı: "Her şeyden önce, tüm sahnelerim Ncuti Gatwa'ylaydı ve onun için ölebilirim, o dizideki favori karakterim. Dolayısıyla beni arayıp bunu yapmamı istediğinde, ne kadar ödedikleri umrumda değil, yapıyorum dedim."

    Şu anda Turner-Smith'in dizide kimi oynayacağına dair başka bir açıklama yok. Sahnelerinin Gatwa ile olduğu göz önüne alındığında, muhtemelen Eric'in ailesinin bir üyesi olarak görünebilir. Diğer yandan Ncuti Gatwa 4. sezonun sonunda diziden ayrıldığını açıkladığı için, Turner-Smith'in karakterinin Eric'in karakter yolculuğuyla nasıl bağlanacağı konusu da merak uyandırıcı.

    Emma Mackey "Sex Education"dan Ayrılıyor mu?

    "Sex Education" yeni sezonunda çekimlerin başlamasından hemen önce bir dizi oyuncusunu kaybetti. Simone Ashley'nin "Bridgerton" ile çakışan çekimler yüzünden ayrılmasının ardından Lily ve Ola karakterlerine hayat veren Tanya Reynolds ile Patricia Allison da ayrılışlarını açıkladılar. Daha sonrasında Moordale'in İngilizce öğretmeni Emily Sands karakterini canlandıran Rakhee Thakrar da diziden ayrıldı.

    Yaklaşan dördüncü sezonda, Gatwa'nın yanı sıra Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Aimee Lou Wood, Alistair Petrie, Kedar Williams-Stirling, Chinenye Ezeudu, Mimi Keene ve Samantha Spiro gibi isimler rollerini tekrarlayacaklar. Ancak bu sezon Ncuti Gatwa ve Emma Mackey'in son sezonu olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top