Hesabım
    David Fincher "Mindhunter"ın Devam Etmeyeceğini Doğruladı

    "Netflix'in yatırımını karşılayacak izleyici sayısına ulaşamadık."

    Netflix

    David Fincher'ın beğenilen dizisi “Mindhunter”ın üçüncü sezonunun gelmeyeceği uzun zamandır konuşuluyordu. Ağustos 2019'da ikinci sezonun yayınlanmasından bu yana geçen süre içinde dizi süresiz olarak askıya alındı. Netflix, iptal kararını hala resmen duyurmadı ancak Fincher, dizinin devam etmeyeceğini doğruladı.

    İki sezon boyunca showrunner olarak görev yapan ve on dokuz bölümden yedisini yöneten Fincher, 2020'nin sonlarında "Mank" filminin tanıtımını yaparken, hem ikinci sezonu yaptıktan sonraki yorgunluğunun hem de dizinin masrafı haklı çıkaracak kadar izleyici alamamasının, dizinin geri dönüp dönmeyeceğinden emin olmadığı anlamına geldiğini söylemişti.

    Bu açıklamanın üstünden iki yılı aşkın bir süre geçtikten sonra Fincher, Netflix'in "Mindhunter"a daha fazla devam etme planı olmadığını doğruladı. Bu yılki Cesar Ödülleri'nin Onur Ödülü'nü kabul etmek için gittiği Fransa'da Le Journal du Dimanche'ye konuşan Fincher dizinin geleceği hakkında "İlk iki sezonla gurur duyuyorum ama bu özellikle pahalı bir dizi ve Netflix'in gözünde böyle bir yatırımı haklı çıkaracak kadar geniş bir izleyici kitlesini çekmedik… Onları suçlamıyorum, bu diziyi başlatmak için risk aldılar" dedi.

    David Fincher şimdilerde, bu sonbaharda çıkacak Michael Fassbender başrollü yeni filmi "The Killer" için Netflix ile çalışmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top