Hesabım
    Amazon, Doğaüstü Gerilim Dizisi "The Rig"in 2. Sezonuna Onay Verdi

    İlk sezonda hayatta kalan karakterleri yeni tehlikeler bekliyor...

    Prime Video

    Amazon Prime Video, doğaüstü gerilim dizisi "The Rig"i ikinci sezon için yeniledi. Yeni sezonun çekimleri bu yıl Edinburgh'da başlayacak.

    "The Rig"in ilk sezonu Prime Video'da Ocak ayının başında yayınlanmaya başlamıştı. İkinci sezonda Martin Compston, Iain Glen, Emily Hampshire, Rochenda Sandall, Owen Teale, Mark Addy, Molly Vevers, Abraham Popoola ve Stuart McQuarrie rollerine geri dönecekler.

    İskoç kıyılarındaki Kishorn Bravo petrol platformunda geçen ilk sezonda, tüm iletişim hatlarını kesen gizemli bir sis bastırmış ve mürettebat üyeleri yüzeyin altındaki bir şey tarafından "ele geçirilmeye" başladıkça gerilim yükselmişti. "The Rig"in ikinci sezonunda, platformdan helikopterle çıkarılan hayatta kalanlar, kendilerini yeni bir tehlikenin beklediği yeni bir yere götürülür. Karakterler burada dönen komplolar, çatışmalar ve okyanusların derinliklerinden gelen yeni tehditlerle mücadele etmek zorundalar.

    Dizi, David Macpherson tarafından yaratıldı ve Derek Wax ile birlikte yönetici yapımcılığını üstlenen John Strickland tarafından yönetildi. Macpherson yaptığı açıklamada şunları söylüyor: "İkinci sezonda, daha fazla şok ve heyecan yaşatırken ve hem karakterlerimizin hem de dizimizin genişleyen orijinal mitolojisini derinlemesine incelerken, mükemmel oyuncu kadromuzun gözünden şovumuzun dünyasını genişletmeyi dört gözle bekliyorum."

    "The Rig" böylece, Prime Video'nun "The Devil's Hour"dan sonra ikinci sezonu için yenilenen ikinci orijinal İngiliz yapımı dizisi oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top