Hesabım
    HBO "True Blood" Planlarını İptal Etti

    2020 sonunda dizinin yeniden başlatılacağı duyurulmuştu...

    HBO

    HBO'nun sevilen vampir dizisi "True Blood"ın yeniden başlatılacağı 2020 yılının Aralık ayında duyurulmuştu ve "Riverdale" yaratıcısı Roberto Aguirre-Sacasa ile Jami O'Brien'ın senaryoyu kaleme aldığı açıklanmıştı. Aguirre Sacasa, orijinal dizinin yapımcısı Alan Ball ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecekti. Ancak, TV Line'ın haberine göre HBO yeniden başlatma planlarını iptal etti.

    HBO Max CEO'su Casey Bloys, Şubat 2021'de, dizinin "bir fikir üzerinde çalışan bir yazarı olmasına rağmen" yeniden başlatma için "yeşil ışık yakılmadığını" belirtmiş ve dizinin insanların düşündüğü kadar ileri bir fikir olmadığını, yayına girmekten henüz çok uzak olduğunu vurgulamıştı.

    Bloys, ortaya çıkacak sonuca göre karar verileceğini "Nasıl bir araya geldiğini görmemiz gerekecek. Herhangi bir projede olduğu gibi, bunun anlatılmaya değer bir hikaye olup olmadığını görmek istersiniz. Etkileyici mi? Orijinaline bir şeyler ekler mi? Ve göreceğiz." sözleriyle ifade etmişti. Görünüşe göre yeniden başlatma HBO'nun değerlendirmesini geçemedi.

    Diğer yandan, HBO şu anda tüm kaynaklarını yeni hit dizisi "The Last of Us"a ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan "House of the Dragon"a aktarmak için de "True Blood"dan vazgeçmiş olabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top