Hesabım
    HBO Max, "It" Prequel Dizisi "Welcome To Derry"nin Siparişini Verdi

    Pennywise'ın ortaya çıkışını anlatacak dizi projesine "It" filmlerinin yönetmeni Muschietti de dahil oldu.

    Warner Bros.

    HBO Max, Stephen King'in eserinden uyarlanan "It" ve "It: Chapter Two" filmlerinin öncesini anlatan TV dizisi "Welcome to Derry"ye yeşil ışık yaktı.

    Filmlerin yönetmeni Andy Muschietti, dizinin birden fazla bölümünün baş yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenirken; "It 2"nin senaryo ekibinde yer alan Jason Fuchs, Brad Caleb Kane ("Black Sails") ile birlikte dizi sorumlusu olarak görev yapacak.

    Stephen King'in "It" dünyasını genişletecek olan "Welcome to Derry" dizisi Warner Bros. Television tarafından üretilecek. Dizinin 1960'ların başında Derry'de geçeceği ve "It: Chapter Two"da bir kısmı keşfedilen Palyaço Pennywise'ın kökenlerine daha fazla ineceği bildiriliyor.

    Stephen King, dizi haberinin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Maine'in en lanetli şehri Derry'nin hikayesinin devam etmesi beni heyecanlandırıyor ve Andy Muschietti'nin yetenekli kız kardeşi Barbara da dahil olmak üzere bir beyin ekibiyle korkutucu şenliklere nezaret edecek olmasından memnunum. Her yerde kırmızı balonlar var!"

    Andy ve Barbara Muschietti ise ortak açıklamalarında, "Gençken, kalın ciltsiz kitap paramparça olana kadar sırayla Stephen King'in 'It' adlı kitabının bölümlerini okuduk. Bu filmlerimizde keşfedebileceğimizin çok ötesinde, yığınları içeren destansı bir hikaye. Steve'in romanının derinliklerini tüm kalbi, mizahı, insanlığı ve dehşetiyle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." dediler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top