Hesabım
    "Dark" ve "1899" Yaratıcılarından Yeni Dizi Geliyor: "Something is Killing the Children"

    Baran bo Odar ve Jantje Friese'den yeni Netflix dizisi geliyor.

    Beyazperde

    Netflix'in ilk Avrupa yapımı dizisi "Dark"a imza atan Baran bo Odar ve Jantje Friese, ortaya üç sezonluk hit bir dizi çıkardıktan sonra, geçtiğimiz yıl yayınlanan "1899" ile Netflix'le olan yolculuklarını sürdürdüler. Ne var ki "1899", "Dark" kadar beğenilmedi ve dizi ilk sezonun ardından iptal edildi. Yaratıcı ikili şimdi ise çizgi roman uyarlaması "Something is Killing the Children" dizisi için yeniden Netflix'le bir araya geliyor.

    Korku türündeki "Something is Killing the Children" ilk olarak 2021 yılında duyurulmuştu ve o zamanlar projenin başında Mike Flanagan (The Haunting of Hill House) vardı ancak Flanagan'ın Netflix'le olan anlaşması Aralık 2022'de sona erdi ve kendisi artık Amzon Studios ile çalışacak.

    Baran bo Odar ve Jantje Friese, diziyi hem yazacak hem de yapımcılığını üstlenecekler. James Tynion IV ve Werther Dell'Edera tarafından yaratılan, BOOM! Studios etiketiyle çıkan "Something is Killing the Children" Archer's Peak adlı küçük bir kasabada kaybolmaya başlayan çocukların hikayesini anlatıyor ve "Dark"ı yaratan ikili, kayıp çocukların hikayelerini anlatmak konusunda yetkinliklerini kanıtladılar.

    Çizgi romanda, kaybolan çocukların çok azı geri döner ve gölgelerde yaşayan korkunç canavarlarla alakalı imkansız görünen hikayeler anlatırlar. Yaşanan bu dehşet karşısında kasabanın tek umudu, çocuklara inanan ve onların gördüğü şeyleri kendisinin de gördüğünü iddia eden Erica Slaughter adlı bir yabancıdır. Erica'nın işi canavarları öldürmektir...

    Boom! Studios'tan Stephen Christy ve Ross Richie'nin yanı sıra çizgi romanın yaratıcıları da projenin yürütücü yapımcısı olarak görev yapacaklar. Netflix'in yaklaşmakta olan diğer BOOM Studios uyarlamaları arasında Keanu Reeves'li "BRZRKR" ve David Fincher'ın Michael Fassbender başrollü filmi "The Killer" da var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top