Hesabım
    Jamie Dornan Başrollü "The Tourist" 2. Sezon İçin Yenilendi

    Jamie Dornan "The Tourist" 2. sezon için geri dönüyor.

    BBC

    Bir yıl önce yayınlanan ve eleştirmenlerce beğenilen ilk sezonun ardından BBC, Jamie Dornan liderliğindeki kara komedi gerilim dizisi "The Tourist"in altı bölümlük ikinci sezonuyla ilerleme kararı aldı. Çekimler Nisan ayında başlıyor.

    "Grinin Elli Tonu" ve "Belfast" yıldızı Jamie Dornan, ilk sezonda Avustralya taşrasında, kendisini yoldan çıkarmaya çalışan bir kamyonla mücadeleye giren Kuzey İrlandalı bir adamı canlandırdı. Büyük bir kovalamacanın ardından yerel bir hastanede hafıza kaybıyla uyanan adam, geçmişi onu yakalamadan önce kimliğini keşfetmek için elindeki birkaç ipucunu kullanarak yol almaya çalışmıştı.

    Yeni sezonda Dornan'ın Elliot karakteriyle birlikte Danielle Macdonald'ın Helen karakteri de geri dönecek ve ikili İrlanda'ya seyahat ederek Elliot'ın gerçekte kim olduğunu, kökenlerini yeniden keşfetmeye çalışacak. Dizinin yaratıcıları Jack ve Harry Williams da yeni sezonu yazmak için geri dönüyor.

    Jamie Dornan, ikinci sezon onayının ardından "The Tourist ile hikayeye devam edeceğim için inanılmaz heyecanlıyım. Harry ve Jack Williams harika yazarlar ve izleyicilerin, hikaye ilerledikçe, onların İrlanda ve karakterlerinin tahmin yürütmelerini sağlamak için ne kadar iyi kullanıldığını görmesini sabırsızlıkla bekliyorum." dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top