Hesabım
    Rachel Weisz'lı "Dead Ringers"tan İlk Fragman Yayınlandı

    Dizi, Cronenberg imzalı ikonik filmden uyarlandı.

    Prime Video, David Cronenberg'in aynı isimli filminin yeni dizi uyarlaması olan "Dead Ringers"ın ilk teaser fragmanını ve posterini yayınladı. Başrolünde Rachel Weisz'in yer aldığı dizi, jinekolog olarak çalışan tek yumurta ikizlerini konu alıyor.

    Kısa fragman Weisz'in, orijinal filmi hatırlatan bir şekilde, kırmızılar içinde bir hastane koridorunda oturan iki versiyonunun görüntüsüyle açılıyor. Görünüşe göre ilk kadın hamile, ikincisinin alnında kötü bir kesik var ve yakın zamanda yumruk yumruğa kavga etmiş gibi görünüyor. Fragman, iki karakterin de Dr. Mantle olarak adlandırıldığını ortaya koyuyor ve onların ikiz kardeş olduğunun altını çiziyor. Ayrıca, doktorların baktığı yeni doğan bebeğin, olay örgüsünün merkezinde olabileceği vurgulanıyor.

    Orijinal "Dead Ringers" filmi, 20. yüzyılın ilk yarısında New York'ta çalışan ikiz jinekologlar olan Stewart ve Cyril Marcus'un gerçek hikayesinden esinlendi. Cronenberg'in son derece stilize versiyonunda Jeremy Irons, Beverly ve Elliot Mantle rollerini üstlendi. Film, kadınların doğum süreçlerinde üzerinde tıp etiğine aykırı çalışmalar yapan ikizlerin, aynı kadına aşık olmalarıyla başlayan tehlikeli bir yalan ve aldatma oyununu anlatıyor.

    Prime Video'nun dizisi, karakterlerin adlarını korudu, ancak uyuşturucu bağımlılıklarından sevgililerine kadar her şeyi paylaşan ikizlerin cinsiyetini kadın olarak güncelledi. İlk fragman hamilelik ve bebeklere odaklandığından, belki de hikayenin yeni yorumu annelik meselesine daha fazla eğilecektir...

    "Dead Ringers"ın tüm bölümleri 21 Nisan'da Prime Video'da!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top