Hesabım
    Elvis Presley'i James Bond'a Rakip Yapan Netflix Dizisi "Agent Elvis"ten Fragman!

    Dizinin yayın tarihi ve seslendirme kadrosu yeni fragmanla birlikte açıklandı.

    Netflix, Elvis Presley'i bir süper casusa dönüştüren yetişkin animasyon dizisi "Agent Elvis" için yeni bir fragman yayınlayarak Rock'n Roll kralının dizide sahip olacağı pek çok aygıtın yanı sıra, Elvis'in casusluk maceraları sırasında onu takip edecek ana karakter kadrosunu sundu.

    007 serisinden ve James Bond gibi süper casuslardan ilham alan dizinin yeni fragmanı, Ajan Elvis'in delilerin gülünç dünya hakimiyeti planları ve süper casusların işlerini yapmak zorunda oldukları komik araçlar hakkında şakalar yaparken yumruklarını sakınmayacağının da altını çiziyor. Ayrıca, Başkan Richard Nixon gibi tarihi karakterleri ve aya iniş gibi olayları göstererek dizinin zaman çizelgesini 1960'lar ile 1970'ler arasında sağlam bir şekilde kuruyor.

    Dizide Elvis Presley'i Matthew McConaughey seslendiriyor. Fragmanda ayrıca diğer oyuncuların karakterlerine ve performanslarına da tadımlık bir bakış atabiliyoruz. Örneğin, gizemli The Central Bureau casus örgütünün lideri The Commander'ı (seslendiren Don Cheadle) görüyoruz. Komutan, Elvis'in rahat kişiliğiyle tezat oluşturmaya hizmet edecek, şakaya uygun olmayan heybetli bir figür.

    Bir casus olarak Elvis, kendisinin sinirlerini bozma konusunda hünerli görünen bir TCB üyesi olan CeCe Ryder (seslendiren Kaitlin Olson) ile de çatışacaktır. Ayrıca Elvis'in pek parlak olmayan yardımcısı Bobby Ray (seslendiren Johnny Knoxville) ve TCB'nin en verimli üyeleri olabilecek Scatter (seslendiren Tom Kenny) adında bir silah uzmanı şempanze de var.

    Ajan Elvis, Elvis'in eski eşi Priscilla Presley ve John Eddie tarafından yaratıldı. Mike Arnold dizi sorumlusu olarak görev yapıyor ve Eddie de yardımcı dizi sorumlusu olarak devreye giriyor. Dizinin konuk oyuncu kadrosunda Ed Helms, Jason Mantzoukas, Christina Hendricks, Kieran Culkin, Fred Armisen, Simon Pegg, Craig Robinson, Gary Cole, George Clinton, Tara Strong, Tony Cavalero ve Priscilla Presley gibi isimler yer alıyor.

    "Agent Elvis" 17 Mart'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top