Hesabım
    Disney'in "Zorro" Dizisi, "Game of Thrones" Yapımcısına Emanet

    Bryan Cogman aynı zamanda "Güç Yüzükleri"nin danışman yapımcısıydı.

    .

    HBO'nun efsane dizisi "Game of Thrones"un ortak yürütücü yapımcısı Bryan Cogman, Disney Branded Television için yapılan canlı aksiyon "Zorro" dizisinin yazarı, dizi sorumlusu ve yürütücü yapımcısı olarak belirlendi.

    Dizide, son olarak 2000'lerin başında Antonio Banderas'ın hayat verdiği Don Diego de la Vega / Zorro karakterini "NCIS" ve "That 70s Show" yıldızı Wilmer Valderrama oynayacak. Valderreama aynı zamanda dizinin yapımcıları arasında yer alıyor.

    Yeni "Zorro" dizisi, Guy Williams'ın oynadığı 1950'lerin Disney-ABC dizisinin yeniden tasavvuru olacak ve Don Diego de la Vega'nın bir aile trajedisinin ardından memleketi El Pueblo de Los Angeles'a döndüğünde, kendisini "Amerika'nın ilk gerçek süper kahramanı" olan Zorro kılığına bürünmeye itecek bir yolsuzluk ve adaletsizlik kültürü keşfetmesini anlatacak.

    Resmi özet, projeyi "Modern izleyici için Disney'in klasik serisinin cesur bir yeniden tasavvuru" ve "Kaliforniya'nın zengin ve çeşitli tarihine dayanan destansı bir macera" olarak tanımlıyor. Aynı zamanda seyirciye bol miktarda "mizah, uğursuz entrika, romantik karışıklıklar ve gösterişli heyecanlar" vaat ediyor.

    Bryan Cogman, yakın zamanda Amazon Prime'ın "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri"nin ilk sezonunda danışman yapımcıydı ve aynı zamanda Disney'in "The Sword in the Stone" yeniden yapımının senaryosunu yazıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top