Hesabım
    "Yellowjackets" 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

    Gizem ve gerilim dolu macera 2. sezonuyla devam ediyor...

    Showtime'ın "Yellowjackets" dizisi ilk sezonu yayınlandıktan sonra televizyonların en çok konuşulan dizilerinden biri oldu. Hayranlar heyecanla ikinci sezonun yayınlanmasını beklerken bugün yayınlanan resmi fragmanla birlikte geri sayım hızlandı.

    Dizi, bir futbol maçına giderken uçakları düştükten sonra vahşi doğada mahsur kalan bir grup liseli kızı konu alıyor. Hikaye, onların vahşi doğadaki ürkütücü deneyimleri ile onlarca yıl sonra uzun süredir tutundukları sırlarla bugünkü yaşamları arasında gidip geliyor.

    Yeni fragman bizi Jackie'nin (Ella Purnell) 1. Sezon finalinde donarak öldüğü zorlu '96 kışına götürürken, aynı zamanda Van (Lauren Ambrose) ve Lottie'nin (Simone Kessell) sonu hakkında bir fikir veriyor. Aile draması, tarikatlar ve vatandaş dedektif maskaralıkları, geçmişin yamyamca hayatta kalma hikayesiyle son derece eğlenceli bir tezat oluşturuyor.

    Vahşi doğada mahsur kalan kızlar için koşullar daha da kötüleşirken, geleceğin kadınları, dizinin bu korku atmosferini komedi anlarıyla dengeliyor ancak onlar da geçmişleri tarafından terörize ediliyorlar.

    Bu haftanın başlarında, Florence + The Machine'den Florence Welch, 2. Sezonda "ekip için seçildiğini" açıklamıştı. Fragmanda onun imzasını taşıyan, No Doubt'ın "Just a Girl" şarkısının yeni cover'ı da yer alıyor.

    "Yellowjackets" 2. sezon 24 Mart'ta başlıyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top