Hesabım
    HBO Max'in İptal Ettiği "Batman: Caped Crusader" Dizisini Amazon Aldı

    Yeni dizi, 1990'lardaki Batman dizisinin ruhunu taşıyacak.

    DC Comics

    Geçen yıl Mayıs ayında, HBO Max ve Cartoon Network, yeni animasyon dizileri "Batman: Caped Crusader"ı duyurdu. J.J. Abrams ve "The Batman"in yönetmeni Matt Reeves, 1990'ların orijinal "Batman: The Animated Series" dizisinin ortak geliştiricisi Bruce Timm ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecekti.

    Yeni dizinin 1990'ların başında yayınlanan ünlü dizinin büyüsünü, daha derin psikolojik dalışlar ve daha sinematik bir stil ile yeniden yakalaması amaçlanıyordu. Ardından Ağustos ayında, projenin Warner Bros. Discovery'nin maliyet düşürme önlemleri nedeniyle rafa kaldırıldığı haberi geldi.

    Batman hayranları bu haberle üzülse de şimdi "Batman: Caped Crusader" dizisi yeni evini buldu ve projenin çarkları yeniden dönmeye başladı. Diziyi Amazon satın aldı ve Prime Video'da yayınlanmak üzere iki sezonluk bir sipariş verdi.

    Projenin iptalinden önce, sevilen çizgi roman yazarı Ed Brubaker, yaratıcı ekip arasında yer alıyor ve yazarlar ekibini yönetiyordu. Bildirildiğine göre, kendisi şu anda, on bölümlük ilk sezonda Bruce Timm'in sağ kolu olarak görev yapıyor. Dizi için henüz bir prodüksiyon veya yayın takvimi açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top