Hesabım
    "Only Murders In The Building" 3. Sezondan Meryl Streep'e İlk Bakış!

    Yeni sezondan ilk tanıtım yayınlandı!

    Hulu, sevilen polisiye komedi dizisi "Only Murders in the Building"in 3. sezonundan ilk teaser fragmanı, Oscar yayını sırasında yayınladı. Dizinin kadrosuna Meryl Streep'in katılması büyük heyecan uyandırmıştı. Şimdiyse usta oyuncunun canlandırdığı karakter ilk kez görücüye çıktı.

    "Only Murders in the Building" ilk iki sezonuyla Disney+'ta, şimdi izlemek için tıklayınız...

    Dizinin ikinci sezon finalinde, Paul Rudd'ın kadroya yeni eklenen karakteri Ben Glenroy'un tiyatro sahnesinde öldüğü noktadan başlayan teaser fragmanın büyük kısmı, bu oyunun okuma provalarında geçiyor. Paul Rudd, Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez'in yer aldığı okuma provasında Meryl Streep de kötü ya da şaşkın bir oyuncu olarak karşımıza çıkıyor.

    Üçüncü sezonda, gerçek suç sevdalısı kahramanlarımız, Ben'in kim tarafından öldürüldüğünü bulmak için harekete geçecekler. Dizinin ortak yaratıcıları ve senaristleri olan Steve Martin ve John Hoffmann görevlerine devam ediyor ve Martin Short, Selena Gomez, Dan Fogelman ve Jess Rosenthal ile birlikte yürütüc yapımcılığı üstleniyorlar.

    "Only Murders in the Building" 3. sezonun ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı, ancak Ağustos ayında ya da son bahar başlarında yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top