Hesabım
    "The Bear" 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

    Ödüllü dizi "The Bear" 2. sezonuyla çok yakında geri dönüyor...

    Hulu

    Hulu, hit dizisi "The Bear"ın önümüzdeki Haziran'da ekranlara geri döneceğini açıkladı! 95. Akademi Ödülleri töreninin ortasında verilen bir reklam arası sırasında stüdyo, Christopher Storer, tarafından yaratılan dizinin ikinci sezonunun prömiyeri için kesin bir tarih vermese de kısa bir teaser ile duyuruyu yapma fırsatı buldu.

    Hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden son derece olumlu tepkiler alan "The Bear" platformda ilk sezonunun prömiyerini yaptıktan kısa bir süre sonra ikinci sezonu için yenilenmişti. Başrollerini Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach ve Ayo Edebiri'nin paylaştığı dizi, merhum kardeşi Michael'ın başarısız restoranını yönetmek için memleketi Chicago'ya dönen ödüllü New York City mutfak şefi Carmen Berzatto'nun (White) hikayesini anlatıyor.

    Moss-Bachrach, restoranın fiili yöneticisi ve Michael'ın eski en iyi arkadaşı Richard Jerimovich'i canlandırıyor. İkili, restoranın eski şefin rehberliği olmadan çalışır durumda kalması için birlikte nasıl çalışacaklarını öğrenmelidir. Alışma sürecinin ortasında, ekibe Sydney (Debiri) adında deneyimsiz bir şef katılır.

    "The Bear"ı Disney+'ta şimdi izlemek için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top