Hesabım
    "The Last of Us"ın Reytingleri "House of the Dragon"ı Geçti!

    Sezon finali yapan "The Last of Us"ın izlenme oranları HBO'nun hit dizisini geçti.

    HBO

    HBO'nun çok beğenilen video oyunu uyarlaması "The Last of Us" birinci sezon finalini yaptı. Dizinin izlenme oranlarının, HBO'nun geçtiğimiz yaz yayınlanan "Game of Thrones" spinoff'u "House of the Dragon"ın izlenme oranlarını geçtiği resmen açıklandı.

    Pazar gecesi HBO Max ve lineer televizyon yayınlarında yayınlanan dizi, Oscar Ödül Töreni yayınının ikinci saatine denk gelmesine rağmen toplamda 8.2 milyon izleyici çekti. Böylece sezon finali dizinin reyting rekorunu kırmış oldu. Aynı anda ABC kanalında yayınlanan Oscar'lar ise 18.7 milyon izleyici tarafından izlendi.

    "The Last of Us"ın izlenme oranları başlangıcından bu yana oldukça güçlüydü ve 4.7 milyon izleyicili ilk bölümünden sonra izleyici sayısı düzenli olarak arttı ve toplamda %75 oranında bir artış yaşandı.

    HBO ayrıca, 15 Ocak'taki prömiyerden sonra, farklı platformlardaki yayınların izlenme oranları da dahil edildiğinde 30.4 milyon izleyiciye ulaştıklarını açıkladı. Bu veriye göre, "The Last of Us"ın izleyici sayısı, ortalama 29 milyon izleyiciye ulaşan "House of the Dragon"ı geçti.

    Kısa sürede büyük bir başarıya dönüşen "The Last of Us"ın ikinci sezon onayı çok erken geldi ve dizini yaratıcıları Craig Mazin ile Neil Druckman, yeni sezonda "The Last of Us: Part II" oyununu uyarlayacaklarını doğruladılar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top