Hesabım
    Russo Kardeşler İmzalı "Citadel" 2. Sezon Onayını Başlamadan Aldı!

    Prime Video'nun heyecanla beklenen casus dizisine 2. sezon onayı geldi!

    "Captain America: Civil War", "Avengers: Endgame", "The Gray Man" gibi filmlere imza atan Anthony ve Joe Russo'nun yeni casus gerilim dizisi "Citadel" ikinci sezon onayını, prömiyerinden bir buçuk ay önce aldı.

    Mega bütçeli Prime Video dizisinin çekimleri Atlanta, Londra, Fas ve Valensiya'da gerçekleştirildi. Çekimler sırasında yaratıcı ekibin neredeyse yarısının yaratıcı farklılıklar nedeniyle projeden ayrılmasının ardından, birçok yeniden çekim yapıldı ve dizinin bütçesi 200 milyon doları aştı.

    Sonuç olarak "Citadel"in, yine bir Prime Video dizisi olan "The Rings of Power"ın ardından, şimdiye kadar yapılmış en pahalı ikinci dizi olma yolunda ilerlediği bildiriliyor. Başyapımcılığı üstlenen Russo kardeşlerin dizinin birden çok bölümünü yönettiği düşünülse de henüz kaç bölümde yönetmen koltuğuna oturdukları kesin olarak açıklanmadı.

    Prime Video'nun Yeni Dizisi "Citadel" Ne Zaman Başlıyor?

    Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas, Stanley Tucci ve Lesley Manville gibi isimlerin rol aldığı "Citadel"in konusu kısaca şöyle:

    Sekiz yıl önce Citadel düştü. Görevi tüm insanların emniyetini ve güvenliğini sağlamak olan bağımsız küresel casus teşkilatı, dünyayı gölgelerden manipüle eden güçlü bir sendika olan Manticore'un görevlileri tarafından yok edildi. Citadel'in düşmesiyle seçkin ajanlar Mason Kane (Richard Madden) ve Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) hayatlarını kıl payı kurtarırken hafızaları silindi. O zamandan beri, geçmişlerinden habersiz, yeni kimlikler altında yeni hayatlar inşa ederek gizli kaldılar. Ta ki bir gece, Manticore'un yeni bir dünya düzeni kurmasını engellemek için çaresizce yardımına ihtiyacı olan eski meslektaşı Bernard Orlick (Stanley Tucci) Mason'un peşine düşene kadar… Mason eski partneri Nadia’yı bulduktan sonra, sırlar, yalanlar ve tehlikeli ama ölümsüz bir aşk üzerine kurulu ilişkileriyle uğraşırken, bir yandan da Manticore’u durdurmak için, onları Dünya’nın dört bir yanına çağıran görevlerine hazırlanırlar...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top