Hesabım
    Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'dan Komedi Dizisi Geliyor!

    "True Detective" yıldızı yakın dostlar, bir kez daha birlikte rol alacak.

    .

    HBO'nun "True Detective" dizisinin çok beğenilen ilk sezonunda rol almalarından yaklaşık on yıl sonra ve ilk olarak "EdTV"de bir araya gelmelerinden yıllar sonra, Matthew McConaughey ve Woody Harrelson yeniden bir araya geliyor.

    İkili bu kez, Apple TV+ ve Skydance Television'ın yeni bir komedi dizisinde kendilerinin bir versiyonunu oynayacaklar. Şu anda adı açıklanmayan dizi, kısa bir süre önce Apple'ın Chris O'Dowd başrollü dizisi "The Big Door Prize"ı yaratan, "Schitt's Creek" dizisinin de yazarı ve yapımcısı David West Read'in imzasıyla yaratılıyor.

    "Matthew McConaughey ve Woody Harrelson arasındaki tuhaf ve güzel bağ etrafında dönen, içten, garip bir çiftin aşk hikayesi" olarak tanımlanan dizinin konusu "Matthew ve Woody'nin dostluğu, ailelerinin bir arada, Matthew'un Teksas'taki çiftliğinde birlikte yaşamaya kalkmasıyla sınanır." şeklinde özetleniyor.

    Gerçek hayatta da yakın dost olan McConaughey ve Harrelson, 10 bölümlük dizide başrolü paylaşmalarının yanı sıra, David Ellison, Dana Goldberg, Skydance'tan Matt Thunell, Bill Bost ve Jeremy Plager ile birlikte yürütücü yapımcılığı da üstlenecekler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top