Hesabım
    Oscar'lı "Everything Everywhere All At Once" Yönetmenlerinin Sıradaki Hedefi Star Wars!

    Daniels olarak tanınan ikili "Star Wars: Skeleton Crew" dizisinde yönetmenlik yapacak.

    Beyazperde

    Bu yılın Oscar ödül törenine damga vuran "Everything Everywhere All At Once" filminin arkasındaki senarist ve yönetmenler; Daniel Kwan ve Daniel Scheinert şimdilerde Star Wars evrenine adım atmaya hazırlanıyorlar.

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre ikili Disney+'ın yeni Star Wars dizisi "Skeleton Crew"ın en az bir bölümünü yönetmek için projeye dahil oldu. Dizinin ilk bölümlerinin çekimleri tamamlanmıştı, Danielların bu ilk sezonda mı yönetmenlik yaptığı yoksa henüz resmen duyurulmamış olan 2. sezonda mı bu görevi üstleneceği net değil.

    "Spider-Man: No Way Home" yönetmenini Jon Watts tarafından yaratılan "Skeleton Crew" dizisinde başrolde Jude Law yer alıyor. Watts aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Dizi, İmparatorluğun çöküşünü 11 ila 12 yaşları arasındaki dört çocuğun gözünden takip edecek.

    Daha önce "Grammar Rodeo" olarak adlandırılan "Skeleton Crew", "1980'lerin klasik Amblin macera filmlerinin galaktik versiyonu" olarak tanımlanıyor. Jude Law'ın hangi rolde karşımıza çıkacağı henüz açıklanmadı.

    "Star Wars: Skeleton Crew" ve diğer "Star Wars" projeleri hakkındaki yeni ayrıntıların, birkaç hafta içinde Star Wars Celebration Europe etkinlikleri kapsamında, 7-11 Nisan tarihleri ​​arasında duyurulması bekleniyor.

    "Her Şey Her Yerde Aynı Anda" Nasıl Oscar Tarihine Geçti?
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top