Hesabım
    "Those About To Die": Anthony Hopkins'li Gladyatör Dizisinin Çekimleri Başladı

    Rolan Emmerich'in Antik Roma dizisi için sete çıkıldı.

    Beyazperde

    "The Day After Tomorrow", "2012" gibi felaket filmlerinin ünlü yönetmeni Roland Emmerich'in antik roma döneminde geçen "Those About To Die" dizisinin çekimleri İtalya'daki meşhur Cinecitta Stüdyoları'nda başladı.

    Oscar adayı senarist Robert Rodat (Saving Private Ryan) tarafından yazılan senaryoya dayanan dizi antik romanın yozlaşmış gladyatör yarışlarını anlatıyor ve Roma İmparatorluğu'nun dört bir yanından gelen ve spor, politika ve hanedanların patlayıcı kesişme noktasında çarpışan bir karakter topluluğu sunuyor. Peacock'ta yayınlanacak dizide Roma kültürünün yoğun fizikselliği, tehlikesi ve heyecanı keşfedilecek.

    Daha önce usta oyuncu Anthony Hopkins'in Roma İmparatoru ve Flavian soyunun başı Vespasian'ı oynayacağı duyurulmuştu. Son derece iddialı dizinin prodüksiyonu başlarken Johannes Haukur Johannesson da silahlarla dövüşme konusunda uzman, heybetli bir İskandinav gladyatörü Viggo olarak kadroya katılıyor.

    Daha önce Netflix'te "Vikings: Valhalla"da rol alan Johannesson için tarihi drama ortamı yeni bir alan olmayacak. Johannesson'ın karakteri ile Hopkins'in karakteri arasında bir bağlantı olup olmayacağı şu anda bilinmiyor. Kadroya yeni katılanlar arasında Iwan Rheon ve Liraz Charhi de yer alıyor. Rheon hırslı bir suç lordu olan Tenax'ı canlandırırken, Charhi Roma'da tutsak edilen Yahudilerin Kraliçesi Berenice'i oynayacak.

    "Game of Thrones"a benzer şekilde, dizideki karakterler siyasi güç için mücadele ederken şiddet ve ihanet de hikayede yer alacak. Ancak ejderhaları ve büyüyü içeren Westeros'un aksine, Emmerich'in yeni projesi gerçek dünyada geçiyor. Şimdilik bölüm sayısıyla ilgili bir açıklama yapılmayan "Those About To Die" 2024'te izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top