Hesabım
    "Sweet Tooth" 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

    Netflix, Emmy ödüllü fantastik dizisinin 2. sezon fragmanını yayınladı.

    Netflix, Jeff Lemire'ın ünlü çizgi romanından uyarlanan Emmy ödüllü fantastik draması "Sweet Tooth"un ikinci sezonundan yeni bir fragman yayınladı.

    Dizinin başrollerinde Christian Convery, Nonso Anozie, Adeel Akhtar, Stefania LaVie Owen, Dania Ramirez, Aliza Vellani, Naledi Murray, Neil Sandilands, Marlon Williams, Christopher Sean Cooper Jr., Yonas Kibreab ve anlatıcı olarak James Brolin yer alıyor.

    Yeni sezonda, Gus (Christian Convery) ve bir grup melez arkadaşın General Abbot (Neil Sandilands) ve Last Men tarafından tutsak edilmesiyle ölümcül yeni bir dalga ortaya çıkıyor. Bir tedavi bularak gücünü pekiştirmek isteyen Abbot, hasta karısı Rani'yi (Aliza Vellani) kurtarmak için zamana karşı yarışan tutsak Dr. Aditya Singh'in (Adeel Akhtar) deneyleri için çocukları kullanır.

    Gus, arkadaşlarını korumak için Dr. Singh'e yardım etmeyi kabul ederek kökenlerine ve annesi Birdie'nin (Amy Seimetz) The Great Crumble'a giden olaylardaki rolüne doğru karanlık bir yolculuğa başlar. Koruma Alanı'nın dışında, Tommy Jepperd (Nonso Anozie) ve Aimee Eden (Dania Ramirez), melezleri serbest bırakmak için iş birliği yapar, ancak bu ortaklık Jepperd'ın sırları gün ışığına çıktıkça sınanacaktır.

    Jim Mickle'ın yazdığı, yönettiği ve showrunner olarak görev yaptığı dizinin yapımcılığını Robert Downey Jr. ve Susan Downey üstleniyor. "Sweet Tooth" 2. Sezon 27 Nisan'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top