Hesabım
    Merve Dizdar, Çağlar Ertuğrul ve Berkay Ateş'li "Magarsus"a İlk Bakış!

    Yeni BluTV dizisinden ilk teaser yayınlandı.

    BluTV, başrollerini Merve Dizdar, Çağlar Ertuğrul ve Berkay Ateş'in paylaştığı yeni orijinal dizisi "Magarsus"tan ilk teaser fragmanı yayınladı. Narenciye ticareti yapan bir aileyi anlatan dizinin yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut üstleniyor.

    "Magarsus"un oyuncu kadrosunda ayrıca Burcu Gölgedar, Ercan Kesal, Sümeyye Aydoğan, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Müttalip Müjdeci ve konuk oyuncu olarak Menderes Samancılar ve Metin Coşkun yer alıyor.

    Senaryosu Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Yürüktümen tarafından kaleme alınan dizinin yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer üstleniyor. "Magarsus"un müzikleri ise Toygar Işıklı'ya emanet.

    Magarsus'un konusu kısaca şöyle: Kurak ailesi, Çukurova'nın bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe'de narenciye ticareti yapmaktadır. Aile üyeleri bir yandan birbirleriyle mücadele ederken bir yandan da bölgede hakimiyer kurmaya çalışan dış güçlerle mücadele eder.

    Tanıtım videosu BluTV'nin sosyal medya hesaplarında "Beton, Tansu ve Turgut… Sizi ve hikayenizi çok merak ediyoruz. Magarsus yakında BluTV’de." notuyla paylaşıldı, ancak dizinin ne zaman geleceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top