Hesabım
    "Queen Charlotte: A Bridgerton Story"den Yeni Fragman!

    Dizi Bridgerton'ın öncesini, Kraliçe Charlotte'un gençliğini anlatacak.

    Netflix, hit dizisi "Bridgerton"da yer alan Kraliçe Charlotte ve Kral George arasındaki destansı aşk hikayesinin nasıl başladığını konu alan yeni prequel dizisi "Queen Charlotte: A Bridgerton Story"nin ilk uzun fragmanını yayınladı.

    Shonda Rhimes'ın imzasını taşıyan dizide Kraliçe'nin gençliğine India Ria Amarteifio hayat veriyor. Ayrıca "Bridgerton"da bu karakteri canlandıran Golda Rosheuvel de kraliçeninin sonraki yıllarında geçen sahneler için rolüne geri dönüyor.

    Dizi, o zamanlarda Princess Charlotte of Mecklenburg-Strelitz (India Amarteifio) olarak adlandırılan genç prensesin Kral Geroge III (Corey Mylchreest) ile resmi olarak tanışmasını, aşık olmasını ve evlenmesini anlatacak. Doğal olarak Kral'ın yükseliş hikayesi de dizide yer alacak.

    "Queen Charlotte: A Bridgerton Story"nin oyuncu kadrosunda ayrıca Michelle Fairley, Sam Clemmett, Freddie Dennis, Richard Cunningham, Tunji Kasim, Rob Malone, Cyril Nri ve Hugh Sachs yer alıyor. "Bridgerton"dan tanıdığımız diğer bir karakter olan Lady Danbury de prequel dizisinde karşımıza çıkacak. Adjoa Andoh dizinin gelecekte geçen bölümleri için rolünü tekrarlarken Genç Lady Danbury'i ise Arsema Thomas canlandırıyor.

    "Queen Charlotte: A Bridgerton Story" 4 Mayıs'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top