Hesabım
    "The White Lotus"un 3. Sezonu Tayland'da Geçecek

    HBO'nun ödüllü dizisinde Hawaii ve Sicilya'nın ardından istikamet Tayland!

    HBO

    HBO'nun ödüllü draması "The White Lotus"un üçüncü sezonu Tayland'da geçecek. Lüks oteller zincirinde geçen hikayeleri takip eden dizinin ilk iki sezonu, hikayenin geçtiği yerlerdeki, yani Hawaii ve İtalya'daki gerçek Four Seasons otellerinde çekilmişti. Yeni sezonun da Tayland'da farklı lokasyonlarda otelleri bulunan aynı otel zincirinde çekilmesi bekleniyor.

    Dizinin yaratıcısı ve yönetmeni Mike White daha önceki röportajlarında, üçüncü sezonun Asya'da geçeceğini ve "ölüme, Doğu dinlerine ve ruhaniyetine dair hicivli ve komik bir bakış" sunacağını ima etmişti. Variety'deki habere göre White şu anda Tayland'da potansiyel çekim yerlerini araştırıyor. Yeni sezon için henüz oyuncu kadrosuyla ilgili detaylar ve çekim takvimi açıklanmadı.

    "The White Lotus" ilk sezonuyla 10 Emmy Ödülü alarak büyük bir başarıya imza atmış ve ikinci sezona yükselen bir hayran kitlesiyle başlamıştı. Dizinin 2. sezon bölümleri ortalama 10.1 milyon izlenmeye ulaşırken bu oran ilk sezona göre %50 artmıştı.

    2. sezonuyla da birçok ödül alan ve Jennifer Coolidge'a Altın Küre kazandıran dizinin popülaritesi giderek artıyor ve üçüncü sezonda da hem izleyici sayısı hem de ödüller açısından başarılı bir performans göstermesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top