Hesabım
    "House of the Dragon"ın 2. Sezonu Kısaltıldı!

    Dizinin yeni sezonu 10 bölüm olmayacak.

    HBO

    HBO'nun Game Of Thrones prequel dizisi "House of the Dragon"ın şu anda hazırlık aşamasında olan ikinci sezonu toplamda sekiz bölümden oluşacak. Dizinin ilk sezonu, Game of Thrones'tan da alışık olduğumuz şekilde on bölüm olarak yayınlanmıştı.

    Haberi duyuran Deadline, bu kararın dizi için uzun vadeli bir planın parçası olduğunu ve HBO'nun, ikinci sezonun çekimleri henüz başlamamış olmasına rağmen, dizinin üçüncü sezonu için yeşil ışık yakmayı düşündüğünü bildirdi.

    Yaratıcı ekip daha önce, diziyi toplam üç veya dört sezon sürecek şekilde tasavvur ettiklerini açıklamıştı. Baş yapımcı/dizi sorumlusu Ryan Condal ve yazar/sorumlu yapımcı George R.R. Martin'in yakın zamanda görüşerek, dizinin "büyük resmi"ni ele aldıkları ve tüm dizinin genel anlatımını, sezonluk araların nerede uygulanması gerektiğini planladıkları belirtiliyor.

    Deadline'ın kaynakları, büyük bir savaş da dahil olmak üzere başlangıçta ikinci sezonda yer alması planlanan bazı olay örgüsü detaylarının üçüncü sezona kaydırıldığını, dolayısıyla dördüncü sezonun da olası göründüğünü söylüyor. G.R.R. Martin daha önce yaptığı açıklamada, kitabın hikayesini hakkıyla ekrana taşıyabilmek için onar bölümlük dört sezona ihtiyaç olduğunu söylemişti.

    "House of the Dragon"ın ikinci sezon çekimleri yakın bir zamanda İngiltere'de başlayacak ve dizi 2024 yazında izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top