Hesabım
    "Black Panther" Yönetmeni Ryan Coogler "The X-Files" Dizisini Yeniden Ekranlara Taşıyacak

    1990'ların ikonik dizisi "The X-Files" geri dönüyor!

    Disney

    "Black Panther" ve "Creed" yönetmeni Ryan Coogler, 1990'lı yılların ikonik bilim kurgu dizisi "The X-Files"ın yeni bir versiyonunu geliştiriyor.

    Orijinal dizinin yaratıcısı Chris Carter, CBC Radio'nun On the Coast programında Gloria Macarenko ile bir söyleşi gerçekleştirdi ve "Ryan Coogler... farklı bir oyuncu kadrosuyla 'The X-Files'ı yeniden sahneye koyacak." diyerek Coogler'ın serinin yeni bir versiyonunu geliştirdiğini doğruladı.

    "The X-Files" uzaylıları içeren küresel komplolardan her türden yaratığı içeren canavarca olaylara kadar değişen doğaüstü olayları araştıran FBI Ajanları Fox Mulder (David Duchovny) ve Dana Scully'yi (Gillian Anderson) konu alıyordu.

    1993 yılında başlayan ve 2001 yılında son bulan orijinal dokuz sezonun ardından, 2016 yılında iki yeni sezon daha geldi. Ayrıca aynı karakterlere dayanan iki uzun metraj film de bulunuyor.

    Chris Carter'ın sözlerinden, Ryan Coogler versiyonunun "The X-Files"ı sıfırdan başlatacağına dair bir anlam çıksa da projenin detayları henüz belli değil. Bu bir çeşit devam hikayesi de olabilir ve bu durumda orijinal diziden bazı oyuncuların, küçük sahnelerle de olsa, rollerine geri dönmeleri beklenebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top